Interieuradvies

Een nieuwe woning of gewoon even een opfrisbeurt van je interieur.

Je kunt bij Jill & Co terecht voor interieuradvies wat hele maal past bij jou stijl.

Ga je bouwen? Dan is het verstandig om in een vroeg stadium te denken waar straks je meubels komen te staan en waar je verlichting komt te hangen.

Wij kunnen je begeleiden op jouw tempo, luisteren naar jouw wensen, adviseren wat het beste bij je past en welke indeling het meest geschikt is voor jouw woonsituatie. En ook niet onbelangrijk, de prijzen zijn eerlijk, maar voor elk budget hebben we mogelijkheden.

Een eerlijk advies, wij denken creatief met je mee !!! 

Door de 1001 mogelijkheden met onze meubels zijn kleur, vorm en materiaalkeuze heel fijn samen te bespreken aan de hand van de stalen die we in huis hebben en vergeet niet te komen “proefzitten” want dat is toch het allerbelangrijkste.

Wij hebben een uitgebreide mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie en zelfs over de wandafwerking kunnen wij met je meedenken. Wij hebben prachtige verfproducten van Painting the Past, L’authentique Paints en Giorgio Creasan in onze collectie.

Weet je helemaal nog niet hoe je wil gaan inrichten dan kunnen wij een compleet plan met je maken van moodboard tot 3d visualisatie.

En de finishing touch, de styling is ook aan ons toevertrouwd mocht je daar zelf een beetje moeite mee hebben.

Onze interieurvormgevers en stylistes staan te popelen om hun creativiteit te mogen delen met jou en van jou woning een echt THUIS te maken.